Vetvritet “njeriu tigër”

Author: | Posted in Kosovo News No comments

I ka kaluar vitet e fundit te jetes se tij duke u perpjekur qe ta shnderronte pamjen e tij ne nje tiger, ky shtetas Amerikan ka nderruar jete disa dite me pare ne shtepine e tij. Dennis Avner 54-vjec, njekohesisht nje ish-efektiv i flotes ushtarake te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, iu eshte nenshtruar disa operacioneve plastike gjate jetes se tij.

Kjo e gjitha pasi ai donte te shndrrohej gjithnje e me shume ne kafshen e eger. Operacionet qe 54-vjecari kishte kryer gjate jetes se tij kishin per synim qe ti krijonin qime teper te ngjashme me ato te hundes te nje tigri te vertete.

Ndersa ai gjithashtu kishte instaluar disa thonj te ralle mekanike te ngjashem me ato te tigrit. Nderhyrjet kriurgjikale qe ai kishte realizuar, perfshinin per te bere veshet me maje, kraharor prej silikoni, nderhyrje ne dhembe, proteza ne parakrah si dhe i mbuluar me tatuazhe dhe pirsing ne te gjithe trupin.

Ky person qe ishte i konsideruar nga te gjithe te njohurit si teper i dashur dhe kompleks, vendosi te kryente vetrasje, ndonese per shkak se ai jetonte i vetmuar, trupi i tij eshte gjetur disa dite me vonese.

Similar Posts: