Vetëvendosje, aksion kundër privatizimeve

Author: | Posted in Social No comments

Organizohet nje aksion kunder privatizimit te Distributorit të Energjisë dhe Poste Telekomit te Kosoves nga Levizja Vetvendosje. Pas nje komunikate nga VV, levizja fton qytetaret qe perfaqsojne shoqerine civile reportere e punojes te mediave qe te marrin pjese ne kete demonstrim.

Kjo nisme parashikon dergimin e mesazheve ne posten elektronike te ketyre kompanive te cilat jane ne prces ne privatizimin e PTK-se dhe kompanise qe eshte perzgjedhur per privatizimin e KEDS.

Levizja Vetvendosje njofton se aksioni ka nisur ne oren 15:00 te nje dite me pare, ku aktiviste dhe qytetare dergonin mesazhet e tyre ne shenje proteste. Tekstet te cilat ishin te parapergatitura ne anglisht i drejtoheshin kompanive perkatese ne emer te qytetareve te cile jane te shqetesuar ne procesin e privatizimit, proces ky i cili nuk do mbroje interesat e konsumatoreve Kosovare.

“Po te vazhdoni te kembengulni atehere do ta kuptjme se ne dhe familjet tona, duke bere thirrje kujdo qe njohim do te mund te perballemi drejtperdrejt me ju, ne menrye qe t’ju ndalim juve dhe qeverine aktuale nga ky proces qe eshte kunder cdo qytetari.” – thuhej ne mesazhet elektronike.

Similar Posts: