Thaçi nuk ka luftuar në Kosovë, nuk e përfaqëson UÇK-në!

Author: | Posted in Social No comments

hashim-thaci_xhavit-halitiKur perqindja e papunesise eshte me larta ne Europe, por ndoshta edhe nje nga me te lartat ne bote, nuk eshte cudi te thuhet se shteti i Kosoves mbijetoi dje, mbijeton edhe sot.

Grabitja e turpshme e mergimtareve

Padegjueshmeria e qytetareve te Kosoves u ndikua dhe u mundesua nga mergata shqiptare, ndaj pushtuesit serb duke zgjidhur problemet me te rendisshme si kafshata e bukes se gojes. Ne krahun tjeter kryeministri Hashim Thaci dhe pjesetaret e familjes se tij, nder te cilet permendet Ganiu i cili ishte emeruar ne krye te Shoqates se Sigurimeve te Kosoves e cila mbledh takse nga mergimtare, nga kembenguljet e pikave te sigurimeve kufitare, rreth cdo ane te Kosoves, qellimshem nuk ua njeh sigurimin baze te qytetareve, i pranuar me standartet e Evropes. Mergimtaret tane, qe per vite me radhe derdhin valutat e tyre ne shoqerine e Kosoves, nuk mund t’a meritojne nje grabitje kriminale kaq te turpshme dhe kriminale.

Qeveria e Hashim Thacit, per qellim zhvatje te parave nga mergimtaret, nderroi dhe pershtati ligjet, duke zgjatur vitet e vjetrsise se makinave, duke vene dogane e cila shpesh kalon edhe koston e blerjes se makines.

Tekstin e plote do te mund ta lexoni ne Gazeten Bota Sot.


Similar Posts: