Shqipëria në botërorin e raftingut

Author: | Posted in Kosovo News No comments

Federata Shqiptare per here te pare do te perfaqsoje Shqiperine ne Kampionatin Boteror te Raftingut i cili do te startoje me 23 gusht ne Republiken Çeke. Ne kete Kampionat Boteror do te marrin pjese 15 shtete, nje prej tyre dhe Brazili, Serbia, Rusia, Italia, te cilat do te perfaqsohen edhe me skuadra femrash.

Organizatoret e Federates sone theksojne se pjesemarrja ne kete boeror i perkushtohet 100 – vjetorit te Pavarsise se Shqiperise. Si synim kryesor i kesaj federate do te jete organizmi i garave nderkombtare ne Shqiperi, e cila do te zhvilloje truzmin sportiv te rafting ne Shqiperi.

Kombetarja jone perfaqsohet nga 5 anetare te cilet jane: Astrit Ziu, Altin Revania, Petrit Çobo, Gazmend Shehu dhe Zamo Spathara. I urojme perfaqsuesve suksese ne perfaqsimin e vendin tone ne kete sport.

Similar Posts: