Rrëmbehet një djalë në Prishtinë

Author: | Posted in Kosovo News 3 Comments

Eshte rrembyer nje djale i ri me dhune nga disa te panjohur dhe me pas eshte transportuar me nje makine te paidentifikuar ende. Ai eshte mbajtur peng duke e detyruar ate te bente cfare i thoshin rrembyesit permes kercenimeve qe i thonin agresoret.

Kjo ngjarje ndodhi diten e sotme ne kryeqytetin e Kosoves, Prishtine rreth ores 14:00 ne afersi te rruges “Deshmoret e Kombit”. Djali i ri identiteti i te cilit nuk behet akoma i ditur, ne kohen para se te rrembehej ka qene duke levizur ne bulevardin kryesor te kryeqytetit Kosovar.

Papritmas atij iu jane shfaqur dy burra te cilet e kane rrembyer me dhune dhe e kane hipur ne automjetin e tyre. Dy rrembyesit e kane privuar te riun nga liria duke e transportuar ate ne nje vend tjeter.

Gjate mbajtjes peng te tij autoret kane bere kerkesa ndaj pengut te tyre ku i kane kerkuar te telefonoje te motren e tij per ti kerkuar nje borxh prej 200 eurosh. Policia e Prishtines deklaroi se mori sinjalizime lidhur me kete rrembim dhe ka arritur qe te siguroje jeten e personit te marre peng.

Tashme te dy agresoert jane te arrestuar dhe ne konsultim me Prokuroin ata jane mbajtur ne dhomat komisariatit per tu perballur me akuzat qe do ti ngrihen.

Similar Posts:

Comments
  1. Posted by agimi
    • Posted by uka
  2. Posted by lutaking