Rama me Thaçin në Gjakovë: Pritje e jashtëzakonshme

Author: | Posted in Culture No comments

Eshte hapur ne Gjakove ekposita “Flamuj Shqiptare”, itinerar historik 1912-2012″, i cili kaloi nga Prishtina sot ne qytetin e Gjakoves, ku kreu i Partise Socialiste, Edi Rama dhe kryeministri i Republikes se Kosoves u bashkuan bashke ne ide.

Edi Rama dhe nje mesazh te tij ne Twitter, ku eshte shprehur shume entuziast per pritjen qe i kane bere ne Gjakove. “Ndodhem me Kryeministrin e Kosoves Zotin Hashim Thaci ne celjen e ekspozites se flamurit ne Gjakove.

Nje pritje e jashtezakonshme dhe nje interesim i madh”, ka shkruar kryetari i opozites Edi Rama ne Twitter. Ekspozita “Flamuj Shqiptare” do te qendroje e hapur sot dhe gjate dites se neserme. Ky eshte nje organizim i Partise Socialiste, Rinise dhe Sporteve te Kosoves, Ministrise se Kultures si dhe Asosacionit te Komunave te Kosoves.

Nderkohe gjate kesaj ekspozite ne Gjakove kreu i Ps-se, Edi Rama ka marre titullin e “Mirenjohjes” nga Komuna e Gjakoves. Ekspozita “Flamuj Shqiptare” mbas Gjakoves do te kaloje ne qytetin e Vlores, ku e cila do te qendroje hapur deri me 28 dhe 29 nentor.

Similar Posts: