Nderron jete Kryetari i Partise Demokratike

Author: | Posted in Kosovo News No comments

Nderron jete sot pasdite Kryetari i Partise Demokratike Shqiptare “PDSH”, Arben Xhaferri si pasoje e hemoragjise celebrale. Lajmin e ka konfirmuar mjeku i kirurgjise Sllobodan Damjanoski i cili ne nje deklarate per shtyp theksoi se, kishin bere te pamunderen dhe kishin marre te gjitha masat e nevojshme per sherimin e tij, por per fat te keq ka ndodhur e kunderta, theksoi Damjanoski.

Javen e kaluar Arben Xhaferri pesoi nje hemoragji celebrale, ai u gjet ne gjemdje kome nga nje i aferm i tij ne banesen e tij ne Tetove. Kohet e fundit i nderi eshte perballur edhe me semundjen e Parkinsonit. Xhafferi njihej dhe do te mbahet mend si themelues i Partise Demokratike ne Maqedoni e krijuar ne vitin 1995.

Deri ne vitin 1990 Arben Xhaferri ka zoteruar profesionin e gazetarit prane RTV-se te Prishtines. Nje nga faktoret Shqiptare ne Maqedoni kane humbur nje nga personalitetet e tyre me te njohura dhe Shqiptaret nje vlere politike. Mesazhet e ngushullimit nuk kane munguar as nga politikanet e huaj.

Similar Posts: