Mitrovicë, simulohen fatkeqësitë natyrore

Author: | Posted in Culture No comments

Eshte testuar ne Komunen e Mirovices per here te pare kapacitetet komunale per te pare se do te jete nderhyrja ne rastin e ndonje fakkeqsise natyrore. Gjate dites se djeshme, pjestaret e FSK-se, Policia e Kosoves, zjarrefikesit dhe mjeket kane reaguar nje situate provizore te nje termeti i cili kalonte 3 shkalle te Rihterit.

I pranishem ne kete prove te perbashket e cila eshte mbajtur ne kompleksin industrial “Trepça”, ka qene edhe kryetari i qytetit te Mitrovices, zoti Avni Kastrati.

Avni Kastrati kryetari i Mitrovices ne nje deklarate te tij eshte shprehur se, pavarsiht gjendjes aktuale ne pjesen veriore te qytetit te Mitrovices, per shkakun e strukturave serbe qe gjenden ne ate pjese te qytetit, ne jemi te gatshem te nderhyme ne cdo koh dhe ti ofrojme ndihmen tone edhe qytetareve te asaj pjese te qytetit.

Sipas tij deri me tani per fat te mire nuk ka pasur nevoje per ndoje nderhyrje dhe shpreson qe te mos kete kurre fatkeqsi natyrore.

Similar Posts: