Kosovë, arrestohet i kërkuari

Author: | Posted in Kosovo News No comments

Departamenti Kunder krimit te Organizuar ne Policine e Kosoves ne oret e para te dites se hene arreston te kerkuarin i cili ishte arratisur nga burgu. Pas disa hetimeve operative te zhvilluara ne terren ne rajonin e Pejes, perfundoi ne pranga Bajrush Berisha.

Ky i fundit pasi kishte perfituar nje leje familjare per 5 dite ne liri ne korrik te ketij viti ai nuk u kthye kurre me ne institucionin ku vuante denimin. Pas arrestimit te tij agjentet kane ushtruar kontrollin fizik dhe personit te kerkuar tashme i arrestuar iu eshte sekuestruar nje arme zjarri e tipit pistolete TT.

Bajrush Berisha eshte denuar per disa vepra te renda penale me rrezikshmeri te larte sic eshte ajo e grabitjes me dhune dhe shantazhe te tjera. Te arrestuarit tashme do ti ngrihet edhe akuza e thyerejes se rregullores dhe armembajtjes pa leje.

Similar Posts: