Fixhi njeh Kosovën

Author: | Posted in Kosovo News No comments

Ishujut Fixhi jane nje shtet ishullor i cili shtrihet ne Oqean me nje perberje prej disa ishujsh, ku nje pjese e tyre jane te pabanueshem. Lajmin e ka konfirmuar kreu i Qeverise se Prishtines dhe ne fjalen e tij per shtyp ai tha ky lajm eshte konfirmuar nga vete zyrtaret e ketij shteti.

Ndersa disa jave me pare po te njejtit muaji ka qene Timori Lindor i cili mori vendimin e njohjes se Kosoves dhe njohja eshte kominkuar nga Ministri i Jashtem i Kosoves Enver Hoxhaj. Republika e ishujve oqeanor te Fixhit kane njoftuar se ato kane njohur zyrtarisht Republiken e Kosoves.

Ky lajm u komunikua nga vete Kryeministri i Kosoves Hashim Thaci gjate mbledhjes se qeverise qe u zhvillua diten e hene.

Similar Posts: