RTK LIVE Archive

Eurostar, The Trains Are Stopped By The Lightning!

Author: | Categories: News English, RTK LIVE No comments
Hundreds of passengers of “Eurostar” have been late for going in their destination as a result of a lightning hit of the high speed trains during their way in Kent. The lightning caused a fire in a building near the Channel tunnel entrance causing a high loss of electricity

Service presents tourism arrangement: “Cleaning and seceurity in shorelines”

Author: | Categories: RTK LIVE No comments
Service presents tourism arrangement: “Cleaning and seceurity in shorelines” The Minister of Tourism, Arben Ahmetaj, picked the Sazan island to present the arrangement of measures for the new traveler season. As per him, the arrangement will begin with the cleaning of shorelines, particularly for people in general request and

Open consolation venture for examining Albanian comrade history

Author: | Categories: RTK LIVE No comments
The OSCE vicinity in Albania, financed by the German government, has begun an undertaking for empowering a wide open dialog about the socialist past of Albania. The exercises will begin with a survey that will quantify the general population’s learning, the observation and anticipations for the dialogs about the

Kosovë, vazhdon zbatimi i MIK në veri

Author: | Categories: RTK LIVE No comments
Marreveshja per Menaxhimin e Integruar te kufijve te Kosoves dhe Serbise ne kater pikat kufitare, po shkon pa probleme Udheheqesi i ekipeve per zbatimin e kesaj marreveshje, Fisnik Rexhepi, deklaroi se qe nga dhjetori i 2012, kur kjo marreveshje filloi te zbatohet, fillimisht ne Merdare e Jarinje, e me

SHBA, rregullat e reja në vitin 2013

Author: | Categories: RTK LIVE No comments
Viti 2013 ne shume shtete amerikane vjen me disa ligje te reja dhe disi te pazakonta. Nese deshiron te qendrosh larg problemeve ne Kaliforni duhet te kesh kujdes qe qeni yt mos te ndjeke nje ari. Ne nje vend tjeter, ne Kentaki, nuk duhet te kapesh duke leshuar derra

Huliganet Maqedonas slumojne shtetasit Shqiptar.

Author: | Categories: RTK LIVE, Social No comments
Sa vjen dhe me shume incidentet ne futbollin Maqedonas po shpeshtohen shume. Gjate te dieles ka ndodhur edhe incidenti i radhes ne lagjen Gjorcke Petrov ne Maqedoni ku pas perfundimit te ndeshjes se luajtur mes Teteksit dhe Shkendijes se Tetoves, huliganet Maqedonas kane sulmuar shtetasit shqiptar. Sipas portralit, “Portalb”,