100 Vjetori i Shpalljes se Pavarsise – Google ben Doodle

Author: | Posted in Culture 8 Comments

Me rastin e 100-vjetorit te pavarsise se Shqiperise kompania me prestigjoze ne bote Google ka uruar te gjithe Shqiptaret duke bere nje Doodle me logon e Shqiperise. Kjo eshte hera e pare ne histori qe nje kompani kaq prestigjoze ka vendosur si shenje respekti dhe urimi per Shqiperine.

Similar Posts:

Comments
  1. Posted by Irma
  2. Posted by albaclub
  3. Posted by Jaup Zenuni
  4. Posted by Lona
  5. Posted by Klevis
  6. Posted by jeton
  7. Posted by KLODIAN
  8. Posted by alban